8 enkla huskurer som alla borde känna till för att bli av med smärta.

0
20937
BackNext

1. 8

 

Dyra läkemedel och mediciner behöver inte alltid vara det enda sättet för att slippa jobbiga smärtor och sjukdomar – ibland räcker det nämligen med att öppna skafferiet och ta vad du har hemma.

Det finns flera beprövade huskurer som hjälper mot både det ena och det andra och här är 8 smarta metoder som inte kräver särskilt mycket tid eller arbete.

Några kanske du känner till sedan tidigare, några kanske är nya – men du får gärna dela vidare huskurerna till dina vänner så de också kan hålla sig friska och krya!

1. Svart te när du har bränt dig i solen

Med varmare årstider på ingång så beger vi oss gärna ut i solen så mycket som möjligt. Men det gäller att vara försiktig, för om du inte skyddar dig tillräckligt kan du råka bränna dig – en smärta jag tror att de flesta tvingats uppleva någon gång. Om det händer i sommar igen kan du testa att ge dig på denna huskuren: öppna bara skafferiet och ta fram lite svart te! Brygg en kastrull med starkt te, blöt en handduk och badda huden – och garvsyran i teet hjälper snart din brända hud att läkas.

BackNext

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY