Zijn kinderen wilden een zwembad in de tuin, maar hij kon het niet betalen. Fantastisch hoe hij het oploste!

0
42
BackNext

1. 3

Toen vader Jose Franco uit Brazilië, keer op keer van zijn kinderen te horen kreeg dat ze zo graag een zwembad in de tuin wilden, vertelde hij hen niet de waarheid – ze konden het zich niet veroorloven. In plaats daarvan loste hij het op een hele ingenieuze manier op!

Jose wilde heel graag een achtertuin waar de hele familie kon genieten van de zomer en hij wilde zijn tuin graag behouden, en toen besloot hij om het zwembad-probleem op een heel creatieve manier op te lossen.

Hij bouwde iets dat uiteindelijk veel indrukwekkender was dan een gewoon zwembad. Jose kocht een klassiek kunststof zwembad dat hij op een blauw zeil plaatste.

BackNext

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY