Bilderna på drömhuset sprids som en löpeld, men när du kliver in… Här vill jag vakna upp varje dag!

0
18
BackNext

1. 12

Har du 25 miljoner som ligger och skräpar? Då kan du köpa dig den här fantastiska kaptensvillan vid idylliska Fjällbacka. Har du inte pengarna? Det skadar inte att titta runt lite.. Visst är det ett helt fantastiskt hus? Tänk om man ändå kunde få vakna upp här!

Har du 25 miljoner som ligger och skräpar?
Då kan du köpa dig den här fantastiska kaptensvillan vid idylliska Fjällbacka. Har du inte pengarna? Det skadar inte att titta runt lite.. Visst är det ett helt fantastiskt hus? Tänk om man ändå kunde få vakna upp här!

Den här kaptensvillan på vackra västkusten finns just nu till salu. Men utifrån den här bilden ser det inte så märkvärdigt ut.

BackNext

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY