Nainen rakentaa unelmiensa kodin neljästä vanhasta kontista – kurkistus sisälle saa meidät sanattomiksi

0
42

Jokaisella on oma unelmiensa talo – oli se sitten upea kartano tai pikkuinen metsämökki, siinä on sitä jotain mistä on aina unelmoinut. Claudiella oli hieman erilainen unelma.

Claudie Dubreuil on kotoisin Quebecistä Kanadasta, ja kestävät rakennusmateriaalit ovat hänelle tuttuja. Hänen Collections Dubreuil -nimisen yrityksenä ylpeys on rakentaa taloja kierrätysmateriaalista ekologisesti kestävällä tavalla. Harvoin kuitenkin tarjoutuu tilaisuus tehdä sitä näin täydellisesti.

Useimmat Claudien rakentamat talot ovat kuitenkin melko perinteisiä. Siksi hän ei halunnut mitään pidäkkeitä rakentaessaan talon itselleen. Hän päätti käyttää rakennusmateriaalina vanhoja kuljetuskontteja, ja lopputulos on kerta kaikkiaan hämmästyttävä.

1Konttien löytäminen sujui helposti.

BackNext

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY