Heidän kolme lastaan kuoli hirvittävässä onnettomuudessa – puoli vuotta myöhemmin tapahtuu jotain uskomatonta

0
11
BackNext

1. 7

Emme voi edes kuvitella miltä tuntuu menettää lapsensa, saati sitten kolme yhdellä kertaa. Monet vanhemmat varmasti tuntevat, että he eivät voisi selvitä siitä, ja niin tunsivat myös Chris ja Lori. He ovat kuitenkin myös osoitus siitä, että lapsen kuoleman jälkeen löytyy vielä syitä elää.

Tämä traaginen sekä yllättävä tarina on todella koskettava.

Toukokuussa vuonna 2007 perhe Coble koki kamalan tragedian. Äiti Lori oli ajamassa kotiin kolmen lapsensa, 5- vuotiaan Kylen, 4- vuotiaan Emman ja 2- vuotiaan Katien kanssa, kun yhtäkkiä rekka törmäsi perheen autoon. Rekassa oli 20 tonnin lasti ja kuljettaja ajoi 110 kilometriä tunnissa.

BackNext

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY