De caravan is onaangeroerd gebleven sinds de jaren 1950, maar de binnenkant is pas echt uniek!

0
54

1Heb je er wel eens over nagedacht om een reis met een grote caravan of camper te maken? Je bent waarschijnlijk niet de enige. En er is toch niets leukers om om reis te gaan in deze (weliswaar héle grote) authentieke caravan in retro stijl? De stijl van de 50’s stijl in de mode en in woninginrichting is niet zomaar immens populair. De fifties maakten stijl voor een groot publiek toegankelijk én leuk, door het gebruik van nieuwe materialen zoals kunststof en geplastificeerd draadstaal, in vrolijke pasteltinten. Het was een stijl die met enige humor het dagelijks leven opvrolijkte, en dat vinden wij nog steeds heel aantrekkelijk. Deze meer dan 60 jaar oude caravan, die onaangetast lijkt te zijn door de tijd is ook zo gezellig met zijn afgeronde vormen. En hij heeft ruimte genoeg!  Deze vintage caravan uit de jaren 1950 steelt ieders hart, en niet zonder reden.

BackNext

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY