Hij Verplaatste 4 Witte Keukenkasten Naar Zijn Slaapkamer. Wat Hij Ervan Maakte? Briljant!

0
18
BackNext

1. 2

We weten allemaal dat je veel creatieve dingen kunt doen met een paar simpele Ikea meubelen, maar wat deze man heeft gemaakt met een paar witte keukenkasten overtreft toch echt alles.

Het bijzondere aan dit project is dat het eigenlijk heel eenvoudig zelf te maken is. Het vereist niet al te veel timmerwerk; het enige wat je hoeft te doen is een paar witte Ikea kasten in elkaar te zetten.

Het idee van een opslagruimte onder een bed is niet nieuw, maar deze bijzondere “Ikea hack” beschikt tevens over een nuttige kruipruimte en slimme elektrische verbeteringen onder het bed. Het eindproduct is een moderne en functionele toevoeging aan het interieur.

BackNext

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY