Nainen leikkaa rikki vanhan paidan – kun näemme lopputuloksen, odotamme innolla pääsevämme kokeilemaan

0
177

Monella meistä on varmasti kaapissa yksi tai useampi vanha paita, joita ei ole pitkiin aikoihin käytetty, vaan ne vain vievät kaapista tilaa. Nyt kun kylmät kelit taas alkavat ja talvi kolkuttelee ovella, tällainen paita voi olla taas hyödyksi, mutta ei kuitenkaan sillä tavalla mihin se alkujaan on valmistettu.

Sen sijaan että tuhlaisit rahaa uuteen hattuun joka vuosi, voisit hieman hyödyntää vaatekaappisi vanhoja paitoja ja tehdä sen aivan itse.

Tarvitset näitä:

  • Pitkähihainen villapaita

  • Liimapistooli ja kangasliimaa, tai vaihtoehtoisesti neula ja lankaa.

  • Sakset

Oheisella videolla Youtube- käyttäjä nimeltään AndreasChoice näyttää sinulle kuinka toimit askel askeleelta. Aloita leikkaamalla paita juuri kainaloiden alapuolelta ja tämä jälkeen jäljelle jäänyt helmaosa vielä auki toisesta sivusta.

Kokeile pään ympärille kuinka pitkän palan tarvitset ja leikkaa loput pois. Sitten vain liimaat sivut kiinni toisiinsa tai ompelet ne kiinni saadaksesi parhaan lopputuloksen.

Parasta tässä on se, että voit samalla istumalla tehdä useampia, jos sinulla on  ylimääräisiä paitoja kaapissasi enemmän. Katso itse oheinen video ja jaa se myös ystävillesi, jos pidit vinkkiä yhtä nerokkaana kuin me!

Ps. Muista myös, että voit käyttää yli jäävät hihat esimerkiksi säärystiminä!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY